Chyba jestem nietolerancyjny
- Sentinel
- 19
- Imie i nazwisko: Bartosz K
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Chyba jestem nietolerancyjny
Nie wiem jak Wam, ale mi przeszkadza obrazek ss-mana którym MaxDymitr ilustuje swoje posty. Może jestem nietolerancyjny, ale posługiwanie się symboliką III Rzeszy razi mnie trochę, a już na pewno na forum o Bonsai. Może podesłać koledze portret Piłsudskiego?
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
Ludzie, ludzie, na kwiatkach to się może znacie ale na historii za grosz.
2. Nazistą nei jestem raczej nacjonalistą i chętnie bym sobie Piłsudzkiego dziada wkleił w avatarku ale uznałem to za zbyt popularne zwykłe itp itd
3. Jeżeli po tych wyjaśnieniach i tak avatar obraża oczywiście go zmienię.
1. To żaden SS-mann a jest to Erwin Rommel postać dla której mam wielki szacunek i którą się wielce interesuję, jak powinni choćby trochę zaznajomieni z historią wiedzieć był to ejden z bohaterów NIemieckich wyższego szczebla który jawnie sprzeciwiał się ostrej polityce Hitlera - co przepłacił życiem - żaden nazista.ale mi przeszkadza obrazek ss-mana którym MaxDymitr ilustuje swoje posty
2. Nazistą nei jestem raczej nacjonalistą i chętnie bym sobie Piłsudzkiego dziada wkleił w avatarku ale uznałem to za zbyt popularne zwykłe itp itd
3. Jeżeli po tych wyjaśnieniach i tak avatar obraża oczywiście go zmienię.
MaxDymitr,
Ja się nie kapnąłem, że to jest "Lis Pustyni". O postaci pewnie większość słyszała, jednak nie każdy od razu poznaje na zdjęciu.
Jeśli o mnie chodzi masz prawo mieć w avatarze zdjęcie jednego z największych strategów w XX wieku i mnie to nie przeszkadza.
Jednak co by nie mówić dla niektórych może to wydawać się niestosowne.
Ja na Twoim miejscu chyba bym zmienił avatar na np. jakieś cudze drzewko
Pozdrawiam,
Ja się nie kapnąłem, że to jest "Lis Pustyni". O postaci pewnie większość słyszała, jednak nie każdy od razu poznaje na zdjęciu.
Jeśli o mnie chodzi masz prawo mieć w avatarze zdjęcie jednego z największych strategów w XX wieku i mnie to nie przeszkadza.
Jednak co by nie mówić dla niektórych może to wydawać się niestosowne.
Ja na Twoim miejscu chyba bym zmienił avatar na np. jakieś cudze drzewko
Pozdrawiam,
- Sentinel
- 19
- Imie i nazwisko: Bartosz K
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Nic nie ujmuję talentom strategicznym Rommla i przyznaję, że nie poznałem po zdjęciu. Był on jednak częścią zbrodniczego systemu i jako jaden z jego symboli Ľle na mnie działa. Jakby to było forum historyczne czy militarne nie miałbym pewnie nic przeciwko. Szanuję jednak zainteresowania MaxDymitra i nie będę naciskał na zmianę avatara ale odczuć nie zmienię. Co do feldmarszałka oczywiście, bo wypowiedzi MaxDymitra bardzo sobie cenię.
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
Hmm...
1. Dobra dobra po zdjęciu może trudno poznać ale wziąść go za SS-manna to ;)
2. Rommel był częścią zbrodniczej machiny - owszem jednakże osobiście będąc Polakiem nie mam do niego żalu a raczej pochwałę sprzeciwienia się Hitlerowi - a co do tego że walcyzł z aliantami to mi to nie przeszkadza był żołneirzem.
3. Jeżeli już tak się zbulwersowaliuście ;) to jak będzie chociaż jeden głos na Proszę Cię zmień ten avatar uczynię to.
Pozdrawiam
1. Dobra dobra po zdjęciu może trudno poznać ale wziąść go za SS-manna to ;)
2. Rommel był częścią zbrodniczej machiny - owszem jednakże osobiście będąc Polakiem nie mam do niego żalu a raczej pochwałę sprzeciwienia się Hitlerowi - a co do tego że walcyzł z aliantami to mi to nie przeszkadza był żołneirzem.
3. Jeżeli już tak się zbulwersowaliuście ;) to jak będzie chociaż jeden głos na Proszę Cię zmień ten avatar uczynię to.
Pozdrawiam