Wystawa w Ksiazu
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Wystawa w Ksiazu
Mysle, ze powoli mozemy poruszyc temat wystawy Bonsai w Ksiazu. Np. chcialbym widziec ile osob sie wybiera i kiedy.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja bede cały czas. Poznacie mnie bez problema :D
Sprawa spotkania po ostatniej rozmowie z Włodkiem mamy tylko jeden dzien. Moze to bedzie sobota moze niedziela. Narazie nie moge tego uzgodnic ale bede w niedziele sie widział z włodkiem wiec dowiem sie w ktory dzien mozna bedzie zrobic to spotkanie. Moze podacie ktory dzien bardziej by wam pasował??
Sprawa spotkania po ostatniej rozmowie z Włodkiem mamy tylko jeden dzien. Moze to bedzie sobota moze niedziela. Narazie nie moge tego uzgodnic ale bede w niedziele sie widział z włodkiem wiec dowiem sie w ktory dzien mozna bedzie zrobic to spotkanie. Moze podacie ktory dzien bardziej by wam pasował??
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- Bolas
- 20
- Kontakt:
Martin jak troche poszperasz w forum to znajdziesz ten temat: viewtopic.php?t=791
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- qci
- 20
- Imie i nazwisko: Lukasz Kuc
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
No w niedzielę to możesz miec problem jeżeli chodzi o spotkanie z Włodkiem , a to dlatego że ma pokaz formowania na Słowacji w Nitrze.Bolas pisze:Ja bede cały czas. Poznacie mnie bez problema :D
pozdrawiam - Łukasz Kuc
http://bonsaiqci.blogspot.com/
- qci
- 20
- Imie i nazwisko: Lukasz Kuc
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
A może jeszcze zadzwonisz do Włodka i powiesz ze zorganizujesz tę wystawę za niego. Chyba troszkę za daleko galopujesz nie uważasz? To jest wystawa PAB- u a nie Forum Kamcia. No sorki ale troszki szacunku dla organizatorów wystawy.Kamil pisze:To czekamy na odpowiedzc Bolasa.
Co powiecie na taki pomysl abym wydrukowal x wizytowek z adresem forum i bysmy je rozdawali na wystawie?
pozdrawiam - Łukasz Kuc
- Bolas
- 20
- Kontakt:
Qci tak sie składa ze spotkanie forumowiczów zaproponował mi Włodek osobiscie i chciał zebym sie tym zajął. Osobiscie uważam ze skoro ma byc to spotkanie forumowiczów to dobrze by było zeby zdania nie miał jeden gosc (ja) ale wszyscy. Bo ma to byc nasze spotkanie. Aczkolwiek uwazam ze rozdawanie adresu naszego forum bedzie troszke nie na miejscu.
Kamil jak mi sie uda to moja koszulka bedzie zawierała nie tylko moj nick ale takze adresy forum na ktorych sie udzielam.
Kamil jak mi sie uda to moja koszulka bedzie zawierała nie tylko moj nick ale takze adresy forum na ktorych sie udzielam.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
"Panowie" :-D przejdĽmy do konkretów. Kiety się spodykamy? Sobota czy niedziela. Ja będę te dwa dni na sto. Nie zrobie koszulki, ale będę miał widoczny identyfikator z nikiem i adresem forum. W sobotę chcę zdążyć na pokaz formowania Bogdana Pociaska - staram się by został moim nauczycielem (jest z moich stron).
Darek Rychlicki