Zabezpieczenie drzewka na parapecie za oknem
- zuziek
- 16
- Imie i nazwisko: Agnieszka
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Zabezpieczenie drzewka na parapecie za oknem
Witam
Jak w temacie, jakie macie pomysły na zabezpieczenie drzewka na parapecie za oknem przed upadkiem? Gdzieś się już z tym tematem spotkałam ale to było dawno i nie udało mi się odszukać żadnych informacji.
Podzielcie się pomysłami
Pozdrawiam
Jak w temacie, jakie macie pomysły na zabezpieczenie drzewka na parapecie za oknem przed upadkiem? Gdzieś się już z tym tematem spotkałam ale to było dawno i nie udało mi się odszukać żadnych informacji.
Podzielcie się pomysłami
Pozdrawiam
- zuziek
- 16
- Imie i nazwisko: Agnieszka
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Jeszcze nie kupiłam :D Dopiero wybieram się do ogrodniczego, mieszkam na stałe poza domem i chciałam mieć namiastkę swego ogrodu na parapecie bo nawet balkonu nie ma a jest piękny sezon i brakuje mi bardzo codziennego doglądania i pielęgnacji Dwa będą na pewno
Trudno jest wskazać jakiś konkretny patent w tej sprawie.
Problem jest z pewnością do rozwiązania indywidualnego przy kogoś z rodzaju "złota rączka".
Ale musi zobaczyć jaki ten parapet, jakie okno, jakie doniczki i rośliny, do czego można coś zamocować, ile to ma kosztować i dopiero wtedy pogłówkować nad realizacją.
Problem jest z pewnością do rozwiązania indywidualnego przy kogoś z rodzaju "złota rączka".
Ale musi zobaczyć jaki ten parapet, jakie okno, jakie doniczki i rośliny, do czego można coś zamocować, ile to ma kosztować i dopiero wtedy pogłówkować nad realizacją.
Pozdrawiam, Józef
- niko1990
- 7
- Imie i nazwisko: niko
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
A spróbuj użyć takich przylepców do telefonu jak do samochodu są. W jakimś chińczyku to koszt kilka złotych.
ADMIN: link usuniety przez admina (powod: strona niezwiazana z tematyka bonsai)