Dwie tuje .
-
- 12
- Imie i nazwisko: Michal
- Województwo: śląskie
Dwie tuje .
Witam dostalem dwie tuje ktore mialy byc wyrzucone ale mam problem bo za bardzo nie wiem co z nimi zrobic i szukam inspiracji . Mam nadzieje ze podrzucicie mi jakies pomysly.
- Załączniki
-
- WP_20140512_002.jpg (693 KiB) Przejrzano 3585 razy
-
- WP_20140512_005.jpg (690.64 KiB) Przejrzano 3585 razy
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Michale, na podstawie dwoch zdjec na pewno nikt Ci nie pomoze (nie wspominajac, ze dolne zdjecie nie zostalo zrobione na jednolitym tle).
Najlepiej jakbys skorzystal z . osoby doswiadczonej... np. Mariusz Folda (Ibuki)?
Najlepiej jakbys skorzystal z . osoby doswiadczonej... np. Mariusz Folda (Ibuki)?
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Thuja to dość trudny do prowadzenia jako bonsai gatunek a ty zacząłeś od dość starego materiału niestety nigdy nie przygotowywanego pod bonsai. Wykonałeś pierwsze srogie cięcia które co prawda roślina powinna przeżyć ale wydaje mi się że bez przekonania lub pomysłu na przyszłość. Może za kilka lat będzie można coś wycisnąć więcej na razie musi się z powrotem zagęścić.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
-
- 12
- Imie i nazwisko: Michal
To racja dużo gałezi zostało wycietych ale bylo to spowodowane tym ze wszystkie juz były suche .
Tuje sa dosyc stare ale byly do wyzucenia na smietnik bo cos slabo rosly i duza czesc galezi byla do wyciecia .
Tuje sa dosyc stare ale byly do wyzucenia na smietnik bo cos slabo rosly i duza czesc galezi byla do wyciecia .