jałowiec pospolity repanda
-
- 10
- Imie i nazwisko: Patryk
- Województwo: zachodniopomorskie
jałowiec pospolity repanda
witam jestem nowy na forum chciałbym wam pokazać mojego jałowczyka kupionego na początku kwietnia i formowanego dzisiaj
pierwsze dwa zdjęcia przed kolejne po niby ułożeniu
nie ułożylem chmurek bo nie miałem takiego cienkiego drutu, w tym roku już dam mu spokój postaram się tylko bardziej zagęścić. W przyszłym roku planuje przeprowadzkę do innej mieszanki i donicy. Zapraszam do komentowania
pierwsze dwa zdjęcia przed kolejne po niby ułożeniu
nie ułożylem chmurek bo nie miałem takiego cienkiego drutu, w tym roku już dam mu spokój postaram się tylko bardziej zagęścić. W przyszłym roku planuje przeprowadzkę do innej mieszanki i donicy. Zapraszam do komentowania
- Załączniki
-
- DSC00021.jpg (676.96 KiB) Przejrzano 7929 razy
-
- DSC00020.jpg (613.58 KiB) Przejrzano 7929 razy
-
- CAM00002.jpg (53.84 KiB) Przejrzano 7929 razy
-
- CAM00001.jpg (68.54 KiB) Przejrzano 7929 razy
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Technika drutowania świadczy o tym że nie masz nikogo kto by ci pokazał jak to się robi i to widać na pierwszy rzut oka. Nie drutuje się rośliny tylko w połowie a odrutowanie ma zadanie ukształtować/uformować roślinę wg któregoś z określonych kanonów. Materiał marny, drutowanie też więc efekt nijaki.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Startuj naukę na większych roślinach. Masz więcej gałęzi co przełoży się na ilość ćwiczeń, łatwiej taką roślinę utrzymać i trudniej zniszczyć. Małe rośliny wymagają nie lada opieki i kupę czasu.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk