IV spotkanie - relacja
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
IV spotkanie - relacja
Witam,
16 marca odbylo sie kolejne spotkanie. Na spotkanie przybyly "jedynie" dwie osoby: Krzysztof juz Wam znany i Karol z Opola.
Krzysztof formowal jalowca a Karol probowal swoich sil na modrzewiu. Ja dokonczylem formowac modrzewia, na ktorego zabraklo mi czasu podczas niedzielnego spotkania w Sosnowcu.
Kolejne spotkanie planowane jest na koniec kwietnia.
16 marca odbylo sie kolejne spotkanie. Na spotkanie przybyly "jedynie" dwie osoby: Krzysztof juz Wam znany i Karol z Opola.
Krzysztof formowal jalowca a Karol probowal swoich sil na modrzewiu. Ja dokonczylem formowac modrzewia, na ktorego zabraklo mi czasu podczas niedzielnego spotkania w Sosnowcu.
Kolejne spotkanie planowane jest na koniec kwietnia.
- Załączniki
-
- Krzysiek i Karol podczas pracy
- kamcio_0401.jpg (28.35 KiB) Przejrzano 14786 razy
-
- Krzysiek
- kamcio_0403.jpg (29.64 KiB) Przejrzano 14785 razy
-
- Karol
- kamcio_0404.jpg (26.55 KiB) Przejrzano 14785 razy
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
-
- 17
i co tylko 2 Osoby przyszly brak slow a tyle bylo pisania . heh slomiany zapal
bo kazdy jest kims
-
- 17
tak wiem ale tyle sie pisalo ze bede ja i ja i jeszcze ja a tu prosze , tak sie nierobi < pupy sie nie zawraca przepraszam za wyrazenie> u nas by to nie przeszlo choc mamy duze pomieszczenie to na warsztatach i tak jest ciasno a TU prosze 2 OSOBY , a gdzie reszta , no teraz to Kamil CIE podziwiam bo ja bym sie w.....l jak mozna robiC co kolwiek jak reszta ma wszystko w pupie
bo kazdy jest kims
-
- 17
chm moze lepiej 2 osoby konkretne niz pare bylejakich lepiej zrobic dwie rosliny dobre niz 10 takich sobie . chociaz uwazam ze kazda roslinke trzeba szanowac i sobie zostawiac na przyszlosc tak zeby sobie poruwnac od czego zaczolem bo nie raz zapominamy jakimi fachowcami bylismy i jaki startowalismy i jakie patysie mielismy ale to zostawiam WAM do oceny . BYL Chlopak Chcial pomuc a WY daliscie plame CIala hahahahaha zapalency =D>
bo kazdy jest kims
- Kamil
- Administrator
- 20
- Kontakt:
Mam wazniejsze sprawy na glowie Danielu, ktorymi moglbym sie martwic... trzeba pozytywnie myslec, moze kiedys bedzie lepiej
Uklony dla Karola i Krzysztofa. Karol, pomimo tego ze w sobote byl juz u mnie, w poniedzialek nie bylo mu zal ponownie przejechac 50km (w jedna strone) na spotkanie. Krzysztof natomiast przeczytal moj e-mail dopiero o 16:50. Rzucil wszystko i przyjechal. Bedzie dobrze
PS. Danielu, zlagodzilem troszeczke Twoj list.
Uklony dla Karola i Krzysztofa. Karol, pomimo tego ze w sobote byl juz u mnie, w poniedzialek nie bylo mu zal ponownie przejechac 50km (w jedna strone) na spotkanie. Krzysztof natomiast przeczytal moj e-mail dopiero o 16:50. Rzucil wszystko i przyjechal. Bedzie dobrze
PS. Danielu, zlagodzilem troszeczke Twoj list.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Corfe
- 20
- Imie i nazwisko: Michal Golebiowski
tak sobie czytam i mam kilka pytan :daniell 79 pisze:i co tylko 2 Osoby przyszly brak slow a tyle bylo pisania . heh slomiany zapal
1) "tyle było pisania" - GDZIE I KTO PISAŁ ? (Poza ogłoszeniem tego spotkania przez Kamila - bez jakichkolwiek komentarzy)
2) kto ma słomiany zapał ??
I tak czytam dalej i widze jak Kamil przytakuje to przyznam ze mnie trafia... bo ja tam z K-K zadnych osób mega chetnych nie kojaze (?)
A moze Daniel 79 kogos zna z Kędzierzyna-Koźla i okolic ? Kogos kto sie deklarował ze przyjedzie/przyjdzie skoro pisze dalej:
No i znowu: - Kto pisał: "ze bede ja i ja i jeszcze ja" ? Kto "zawracał pupe" ? I kto ma wszystko w pupie ?daniell 79 pisze:tak wiem ale tyle sie pisalo ze bede ja i ja i jeszcze ja a tu prosze , tak sie nierobi < pupy sie nie zawraca przepraszam za wyrazenie> u nas by to nie przeszlo choc mamy duze pomieszczenie to na warsztatach i tak jest ciasno a TU prosze 2 OSOBY , a gdzie reszta , no teraz to Kamil CIE podziwiam bo ja bym sie w.....l jak mozna robiC co kolwiek jak reszta ma wszystko w pupie
o kim piszesz Wy ??daniell 79 pisze: BYL Chlopak Chcial pomuc a WY daliscie plame CIala hahahahaha zapalency =D>
Michał Gołębiowski
www.naturalfine.com
www.naturalfine.com
- Kamil
- Administrator
- 20
- Kontakt:
Michale, mega chetnych to, oprocz Ciebie jescze, nie znam ale kilkanascie wyrazilo chec spotykania sie podczas ostatniej wystawy...Corfe pisze:I tak czytam dalej i widze jak Kamil przytakuje to przyznam ze mnie trafia... bo ja tam z K-K zadnych osób mega chetnych nie kojaze (?)
Panowie, konczmy powoli ta rozmowe, dziekuje.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
To teraz ja (ten łysy w szarej bluzie): było super,to mój pierwszy kontakt z bonsai po kilku latach czytania i zdobywania wiedzy na temat.Ale już wiem ,że złapałem bakcyla!!!!!!!!!Było super i na przyszłość odradzam wszystkim chętnym udział w spotkaniach ;im nas mniej tym więcej mogę się nauczyć
jeszcze raz bardzo dziękuję Kamilowi za mnóstwo informacji których nie zdobyłbym z książek.
pozdrawiam Karol
jeszcze raz bardzo dziękuję Kamilowi za mnóstwo informacji których nie zdobyłbym z książek.
pozdrawiam Karol
- Dragonww
- 18
- Imie i nazwisko: Wojtek Winiarski
- Województwo: śląskie
Cholibka dawno mnie na forum nie było albo po prostu nie zauważyłem działu. Przyjechałbym jak bym wiedział. Mam nadzieję że nie dorzucę do ognia - kiedy kolejne spotkanie )
-------------------------------------------------------
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...