Uczeń z klasÄ…
Uczeń z klasÄ…
Witam. Mam zamiar wziąść udzial w konkursie na ucznia z klasą.
http://szkolazklasa.gazeta.pl/szkolazklasa/0,74515.html
Chciałbym wykonać projekt o bonsai. Szukam więc osób, któreby wsparłyby i pomogłyby mi w tym przedsięwzięciu. Czy w takim razie ktoś zadeklarowałby się pomóc mi?
http://szkolazklasa.gazeta.pl/szkolazklasa/0,74515.html
Chciałbym wykonać projekt o bonsai. Szukam więc osób, któreby wsparłyby i pomogłyby mi w tym przedsięwzięciu. Czy w takim razie ktoś zadeklarowałby się pomóc mi?
(\_/)
(o.o)
(_ _)
(o.o)
(_ _)
- Szczerbinek
- 20
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
Chłopaki gość ma 12 lat i chce coś zrobić. Jak nie chcecie pomagać to przynajmniej nie zniechęcajcie go. Lepiej żeby interesował się bonsai niż rósł kolejny nastolatek który tylko umie grać w gierki. Kto wie może wyrośbnie kolejny John Naka?
Pozdrawiam,
Jarosław Kobyra
“Do not search for the master, search for what the master is searching for!”
Jarosław Kobyra
“Do not search for the master, search for what the master is searching for!”
-
- 19
Jeżeli ma to być czysta teoria to bez tego się nie obejdzie ksiazki.php
A w tym dziale viewforum.php?f=23 masz już sporą część wiedzy ładnie opisaną.
A w tym dziale viewforum.php?f=23 masz już sporą część wiedzy ładnie opisaną.
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
- MaStA*KiLa
- 20
- Imie i nazwisko: Grzegorz
- Województwo: małopolskie
Nie zniechęcajcie kolegi, poczyta teorii, napisze ja na nowo po swojemu, może na wiosnę kupi drzewko, będzie je kształtował. Po co od razu zniechęcać chłopaka?? Jedna osoba zaoferowała . a pozostałe osoby krytykują. Nie pamiętacie jak sami zaczynaliście? Każdy szukał informacji o bonsai i również wypytywał na takich forach jak to. Nie krytykujcie tylko postarajcie się pomóc chłopakowi.
"Entowie umiłowali wielkie drzewa"
J.R.R. Tolkien
Pozdrawiam
Grzesiek
J.R.R. Tolkien
Pozdrawiam
Grzesiek
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
. - dlaczego nie.
Tylko niech chłopak przedstawi jakiś plan tego projektu, pomysł, ale coś więcej niż tylko to, że będzie o bonsai. Niech rozwinie temat i zada konkretniejsze pytania.
A co do RPG - jeśli miało by to być o KLASYCZNYM nie komputerowym - to temat również byłby niezły - zwłaszcza gdyby chciał podać plusy.
Sorki za offtop.
Tylko niech chłopak przedstawi jakiś plan tego projektu, pomysł, ale coś więcej niż tylko to, że będzie o bonsai. Niech rozwinie temat i zada konkretniejsze pytania.
A co do RPG - jeśli miało by to być o KLASYCZNYM nie komputerowym - to temat również byłby niezły - zwłaszcza gdyby chciał podać plusy.
Sorki za offtop.
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.
Tylko Bolas zniechęcałMaStA*KiLa pisze:Nie zniechęcajcie kolegi...
Bolas przecież siedział ze słownikiem i tłumaczył anglojęzyczne strony :p Naszczęście póĽniej trafił do Włodka. hihiMaStA*KiLa pisze:Nie pamiętacie jak sami zaczynaliście? Każdy szukał informacji o bonsai i również wypytywał na takich forach jak to.
Marcin M