Grab
- wwoadas
- 18
- Imie i nazwisko: Adam Filipiak
- Województwo: mazowieckie
Grab
Hej. To moj grab, moze za ciekawy to on nie jest, ale za to kotek piekny . Co o nim myslicie? Prosze powiedzcie jak Wy go widzicie, moze jakies sugestie. A i jeszcze nie mam pomyslu nad wierzcholkiem bo chyba taka kupa jaka tam jest nie moze byc
- Załączniki
-
- 2.jpg (59.57 KiB) Przejrzano 5126 razy
-
- 1.jpg (55.19 KiB) Przejrzano 5126 razy
Kto się nie rozwija, ten się cofa.
- wwoadas
- 18
patrzac na zdjecie glowna galezia jest ta po lewej stronie i Ty bys reszte usunal i ta galazke wyprowadzil na pien i z niej zrobic cale drzewo? Hmmmm ciekawy pomysl, ale wydaje mi sie ze jesli bym tak zrobil to nie wypusci mi nizej zadnej galazki i cala reszta bedzie sie za wysoko zaczynac. Moze ktos sie jeszcze wypowie?
- AdamJonas
- 20
- Imie i nazwisko: Adam C.
- Województwo: dolnośląskie
No więc mnie sie kotek też podoba. Ma piękną maść i jeśli chodzi o wyglad to nic bym nie zmieniał. Natomiast sam wiesz, że ciężko tak dokładnie ocenić ze zdjęcia :-P . A umie jakieś sztuczki ?? :twisted:wwoadas pisze:Hej. To moj grab, moze za ciekawy to on nie jest, ale za to kotek piekny . Co o nim myslicie? Prosze powiedzcie jak Wy go widzicie, moze jakies sugestie.
No a teraz serio - jakąś podstawę już masz, a pomysł Kamila jest warty zastanowienia
Adam Cieślik
- wwoadas
- 18
Ok, na wiosne dokladniej przyjze sie tej roslinie i pewnie zrobie tak jak radzicie, ale uwazacie ze powinienem w miejscu gdzie bede musial dokonac drastycznego ciecia powinienen zrobic dziuple? Wydaje mi sie, iz to bedzie najlepszy pomysl, poniewaz taka duza rana bedzie sie strasznie dlugo zarastac a i efekt moze byc nieladny. Tak wiec co myslicie o dziupli??:) A potem moze jakas wiewiorke??:D