Hmm....
Jeśli mam być szczery to niestety nie bardzo mi się podoba to drzewko. Mam na myśli to, że materiał, który zakupiłeś, powinieneś wsadzić w grunt na kilka lat. W końcu, z tego co wiem, masz ogród?
Najbardziej razi ten pieniek jak ołówek - po prostu... prosty
Piszesz, że to materiał treningowy, więc OK

Ciesz sie jego pielęgnacją w tym roku ...lub też następnym. Lecz potem szczerze radzę ci go wsadzić w grunt, w celu wzrostu w cos większego i ciekawszego, i uszczykiwać od czasu do czasu (oraz inne takie tam :-P ). Myślę, że za jakiś czas sam dojdziesz do tego.
@jakistam, taka bezproduktywna krytyka to jak dla mnie g... daje. A skoro nie chce ci się wytłumaczyć o co ci dokładnie chodzi lub mądrze doradzić to już lepiej wogóle nie zabieraj głosu!
nie pzdr
Generalizując - zawsze będą sie pojawiały tematy, w których będą przedstawiane tzn. "patysie" i tego się nie zmieni bo każdy kiedyś jakoś zaczyna. Wiele utalentowanych w tej dziedzinie osób je widzi i się po prostu w nich nie wypowiada, skoro uznaje np, że szkoda czasu na ciągłe tłumacznie każdemu tego samego. I uważam, że jest to już lepsze wyjście niż napisanie krótkiego nic nie wnoszącego obraĽliwego zdania.
...no chyba, że ktos sobie robi tym dobrze... to sory...
ps. Wklejam dziś posta napisanego wczoraj. Widzę, że ma dosyć podobny wydĽwięk do tego od Bolasa :twisted:
Ja również jestem całkowicie ZA banem, widząc nie tylko moje zniesmaczenie.