A co ze spotkaniem w Katowicach?
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
A co ze spotkaniem w Katowicach?
A może by już zacząć się umawiać na wrześniowe spotkanie? Ludność już powróci z wakacji, może w połowie września lub pod koniec dałoby sie spotkać? Wykorzystajmy to, że temperatury będą jeszcze plusowe (mam nadzieję).
Anna Dorota
Jak narazie - tak jak umawialismy sie wstepnie- spotkanie 2 -3 dniowe - narazie marne szanse - BOlas jak coś będzie wiedział - to napisze.
Jednak mozemy nie tracic czasu i zrobic 1 dniowe normale spotkanie :D
Miejsce - JEszcze nie wiem - choć będę sie starał znow o Camping
Termin - proponuję 10 września o godzinie 12 :D
Jednak mozemy nie tracic czasu i zrobic 1 dniowe normale spotkanie :D
Miejsce - JEszcze nie wiem - choć będę sie starał znow o Camping
Termin - proponuję 10 września o godzinie 12 :D
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Dzialasz szybciej niz moj ciompjuter. Jush se sprawdzilem. No to chce oznajmic ze w tym samym czasie jest wystawa Gingko w Belgii i ze ja wyjezdzam razem z ekipa ktora ma byc zaproszona do Katowic. Wiec termin wystawy odpada.
Do <font color="#FF0000">dwuch //ort</font> tyg dam znac co i jak. Ale raczej po wystawie niz przed.
Do <font color="#FF0000">dwuch //ort</font> tyg dam znac co i jak. Ale raczej po wystawie niz przed.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
http://www.bonsai.ln.pl/forumkbp/index. ... um=2&id=66
W Krakowie będzie wystawa od 19 do 25 września. Chyba że się zbierzemy i pojedziemy razem? Gdyby ktoś jechał samochodem to można się dorzucić do benzynki...
W Krakowie będzie wystawa od 19 do 25 września. Chyba że się zbierzemy i pojedziemy razem? Gdyby ktoś jechał samochodem to można się dorzucić do benzynki...
Anna Dorota
czemu to nie jest w piatek sobote tylko w niedzieleKamil pisze:Prosze cal_lite.php?id=9&mode=display&cl_d=9&cl_m=09&cl_y=2005

MOD: To jest od piątku do niedzieli :-D . Czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:

http://www.bonsai.pl/pabkalendarz.php
Hm.. a tu jest napisane,że we Wrocławiu 16-18.09.2005
Chociaż koło hali są plakaty, że tydzień wcześniej ma być jakaś wystawa ogrodnicza. Nie wiem, czy to ta sama...
pozdrawiam
Hm.. a tu jest napisane,że we Wrocławiu 16-18.09.2005
Chociaż koło hali są plakaty, że tydzień wcześniej ma być jakaś wystawa ogrodnicza. Nie wiem, czy to ta sama...
pozdrawiam
ups nie zauwazylem :D sorry ;P Moze sie wybiore!popek pisze:czemu to nie jest w piatek sobote tylko w niedzieleKamil pisze:Prosze cal_lite.php?id=9&mode=display&cl_d=9&cl_m=09&cl_y=2005
MOD: To jest od piątku do niedzieli :-D . Czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:![]()
kto jedzie ? ! ?
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Nie Bolasie... Wystawa we Wroclawie jest 9-11 wrzesnia a w Belgii 17-18 wrzesnia....Bolas pisze:No to chce oznajmic ze w tym samym czasie jest wystawa Gingko w Belgii
@Mod Zwroc uwage na "do"... gdyby zamiast "do" bylo "z" to bym sie nie pytali ze ja wyjezdzam razem z ekipa ktora ma byc zaproszona do Katowic. Wiec termin wystawy odpada.

Jesli faktycznie wyjezdzasz do Belgii to moze sie tam spotkamy. Ja planuje tam byc 17 po poludniu.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Krzysiu,Ziemniok pisze:LUDZIE MAMY GADAĆ O SPOTKANIU W KATOWCACH W TYM TEMACIE A NIE O WYSTAWIE W BELGII.
zapewne nie znasz tego programu ale jest sobie w Niemczech pewien program o nazwie TV Total, ktory prowadzi Steffan Raab. Mialem okazje ogladac przed wczoraj ten program i akurat pokazywal ow Steffan, jak poprzedniego dnia zartowal sobie z grupy, ktora przygrywa mu przed reklamami etc. Nie wiedzieli jednak, ze ich kameruja i jeden z nich na koniec powiedzial cos niemilego na Steffana, swojego szefa. Juz z ruchow warg mozna bylo wywnioskowac co powiedzial ale ze kazdy mial z nich mikrofon, wiec mozna tez bylo uslyszec.
No i przedwczoraj pokazal Steffan wszystkim ten fragment programu. Dziwil sie, ze tak mozna do szefa mowic. Jako kare musiala ubrac ta osoba osle uszy (sztuczne) i napisac na tablicy 50 razy "Nie bede nazywal swojego szefa .....". Domyslasz sie co chcialem Tobie przez ta opowiesc przekazac?

Czemu akurat 29 wrzesnia? Przeciez to czwartek... a moze jakies swieto o ktorym nic nie wiem?
A gdybysmy/gdybyscie w tym miesiacu zrobili spotkanie na wystawie KBP?
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20