Juniperus Horizontalis [Jak formować]
Juniperus Horizontalis [Jak formować]
Witam, przedstawiam swoje kolejne młode drzewko (prawdopodobnie to Juniperus Horizontalis ale jaka odmiana to nie wiem)
Rózniez czekam na uwagi expertów...
Pozdrawiam
Rózniez czekam na uwagi expertów...
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- ZdjĂŞcia podczas formowania :)
- juniperus_horizontalis_5.jpg (37.21 KiB) Przejrzano 3512 razy
-
- juniperus_horizontalis_4.jpg (45.84 KiB) Przejrzano 3512 razy
-
- juniperus_horizontalis_3.jpg (42.78 KiB) Przejrzano 3512 razy
-
- juniperus_horizontalis_2.jpg (39.43 KiB) Przejrzano 3512 razy
-
- Tak wyglÂąda po wstĂŞpnym formowaniu
- juniperus_horizontalis_1.jpg (48.01 KiB) Przejrzano 3512 razy
-
- ZdjĂŞcie jescze nie uformowanego ale przesadzonego do innej doniczki
- juniperus_horizontalis_6.jpg (62.51 KiB) Przejrzano 3510 razy
- Bartosz Warwas
- 19
Jeszcze nic nie stracone, drzewko tylko troche przezadzilem, zawsze mozna je w dól skieroac formowalem jej jakos 2 tygodnie temu, i teraz dzieki Wam tez to widze ze kaskada bedzie najlepszą formą dla drzewka
jak cos zmienie to zamieszcze zdjęcia ale chyba to troszke potrwa
Myślalem jeszcze o tym zeby zrobic chmurki z rozgałęzien ale to troche potrwa, z uwagi na to ze jest to jałowiec płożący bedzie latwo zrobic chmurki [tak mi sie wydaje], jeszcze mozliwe ze polkaskada z niego wyjdzie ale to mlode drzewko wiec zobaczymy co czas pokaze... czas to nasz wyznacznik cierpliwosci...
"BTW" [ jak ktos nie wie co to BTW juz tlumacze - By The Way - czyli w wolnym polskim tlumaczniu "poza tematem"), cieszę sie zie mogę liczyc na uwagi ludzi bardziej doświadczonych i cieszę sie ze znalazlem TO forum uwazam ze dzieki niemu jeszcze duuuuuuuuuzo sie nauczę.
jak cos zmienie to zamieszcze zdjęcia ale chyba to troszke potrwa
Myślalem jeszcze o tym zeby zrobic chmurki z rozgałęzien ale to troche potrwa, z uwagi na to ze jest to jałowiec płożący bedzie latwo zrobic chmurki [tak mi sie wydaje], jeszcze mozliwe ze polkaskada z niego wyjdzie ale to mlode drzewko wiec zobaczymy co czas pokaze... czas to nasz wyznacznik cierpliwosci...
"BTW" [ jak ktos nie wie co to BTW juz tlumacze - By The Way - czyli w wolnym polskim tlumaczniu "poza tematem"), cieszę sie zie mogę liczyc na uwagi ludzi bardziej doświadczonych i cieszę sie ze znalazlem TO forum uwazam ze dzieki niemu jeszcze duuuuuuuuuzo sie nauczę.
- Bartosz Warwas
- 19