VI spotkanie Śląskiej Grupy Entuzjastów Bonsai
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- Agula76
- 18
- Imie i nazwisko: AgaG
- Województwo: śląskie
Witam ponownie ! W dniu dzisiejszym zadzwoniłam do Egzotarium w Sosnowcu i na moje zapytanie o możliwość udostępnienia pomieszczeń padła odpowiedĽ cytat : Ależ oczywiście, wspaniale, nie musicie Państwo pytać przyjeżdżajcie ! Jesteście mile widziani. Nie ma problemu, udostepnimy sale, stoliki etc. To świetnie, że w Egzotarium coś się będzie dziać. Zapytała Pani również czy może dać taką informację na tablicy dla innych chętnych. Myślę, że tak Przesympatyczne otwarte osoby !
Co do wątpliwości Anny Doroty w sprawie remontu, jest on w innym skrzydle i zupełnie nie bedziemy przeszkadzać.
Co do wcześniejszego pytania o odpłatność. Pomieszczenia Egzotarium udostępnia BEZPŁATNIE.
Pozdr.
Aga
Co do wątpliwości Anny Doroty w sprawie remontu, jest on w innym skrzydle i zupełnie nie bedziemy przeszkadzać.
Co do wcześniejszego pytania o odpłatność. Pomieszczenia Egzotarium udostępnia BEZPŁATNIE.
Pozdr.
Aga
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- Bartosz Warwas
- 19
Witam
Mam potwierdzenie, że możemy robić spotkanie. Wejscie oczywiście darmowe na "hasło" Bonsai. Kosztów dodatkowych raczej nie będzie chyba, że ktoś coś bedzie kupował lub odkupował. Narzędzia oczywiście warto zabrac ze sobą.....jakiej klasy by one nie były. W odległosci ok 100m znajduje McDOnald i pizzeria- dla zainteresowanych)
Mam potwierdzenie, że możemy robić spotkanie. Wejscie oczywiście darmowe na "hasło" Bonsai. Kosztów dodatkowych raczej nie będzie chyba, że ktoś coś bedzie kupował lub odkupował. Narzędzia oczywiście warto zabrac ze sobą.....jakiej klasy by one nie były. W odległosci ok 100m znajduje McDOnald i pizzeria- dla zainteresowanych)
Pozdrawiam
Bartosz
Bartosz
- Bartosz Warwas
- 19