Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oczywiście o gustach sie nie rozmawia. Kazdy ma swoj i tyle. Jednak maly jasiu napisal ze drzewko jest nieprzemyslane totez pomyslalem ze moze mial on jakas inna koncepcje. Moim zdaniem jedno z ladniejszych drzew bo ma to cos co mi si podoba. Nie ma ksiazkowych proporcji czym sie sugeruje wielu ludzi na tym forum, i co moim zdaniem czasem psuje drzewa, dlatego uwazam je za jedno z laniejszych. Wyroznia sie z tlumu innych, ktore sa ksiazkowe a przez to bardzo jednakowe.
Witam jestem bardzo ciekaw jak ma się drzewko?? Musze przyznać ze jedno z lepszych formowani, jakie widziałem na tym forum. Jak na mnie ma jeden minus ta długą lewa gałązkę, która nie dałaby mi spokoju, ale wycinając lewa trzeba by chapnąć prawa dla balansu i zmienia się cały pokrój drzewka a nie wiem czy na lepsze? Zweryfikują nasi specjaliści.Pzdr