Jak uratować to drzewko .. .. . ??
Soul... drzewko nie moze stac na monitorze. Druga sprawa to to, ze carmona w zimie tez przechodzi okres spoczynku i powinna miec zapewniona nizsza temperature ( najlepiej do 10 C ). Mam rowniez carmone i na poczatku niestety stracilam u niej wiele galazek, bo uschly. Poobcinalam je mozliwe jak najkrocej i o dziwo carmona wypuszcza nowe galazki pieknie ulistnione. Mam nadzieje, ze i Tobie sie uda.
Lepiej mniej wiedziec, niz nic nie wiedziec ;))
-
SouL_666
Jak pozycze od braciaka cyfrówkę .. . to po rz rozszerze wątek o nowe drzewko . .. . A po dwa pokaże fotki Carmony . .. chyba się jej odmieniło . . ... Ale tfu tfu . .. . Nie zapeszam . .. 
EDIT:
Evuś. . . .. Na monitorku to stała tylko 1 dzień .. . teraz stoi sobie na podstawce przy oknie .. ..
-
SouL_666

Teraz moja Carmonka wygląda tak
I jeszcze pytanko . .. . . Czy to co widać na trzecim zdjęciu to jest pąk kwiatowy ?? .. ... ??
-
ENERGY
-
ENERGY
-
SouL_666
-
PatrykRadulak
- 19
Brawo udało Ci się uratować to drzewkoSouL_666 pisze:moglibyście dać jakieś propozycje co do jego formowania .. ..
tedunio pisze:Witam,
Muszę was rozczarować ale niestety to nie moja roślina. To zdjęcie znalazłem w necie. Szukałem na tej stronce czy przypadkiem nie ma zdjęcia całego drzewka ale niestety nie było
Artysta jest ÂźrĂłdÂłem dzieÂła. DzieÂło jest ÂźrĂłdÂłem artysty.
-
SouL_666
-
SouL_666
Czyli podejrzewam, że potrzebne by bylo zdarcie suchej warstwy z tej ranki . .. . Potem, zamalowanie tego pastą do ran . .. .. . Oczywiście najpierw muszę wiedzieć jak dokladnie usunąc co trzeba i jak to póĽniej posmarować . .. .
. .. . . Ale jak coś to będę pisał . .. .. A o jakich narzędziach mówisz ??
-
SouL_666