III Spotkanie w Katowicach - MAJ 2006
Więc spotykajemy sie jutro, przypominam że jest możliwośc wrucenia czegoś na ruszt lub do wędzarni
Ale i tak napalę :D
Pozdrawiam i do zobaczenia !
EDit : Koszt jutrzejszego spotkania to 0 zł, obowiązkowo chęci, i jeśli macie oczywiście drzewka.
PS. Jeśli Spotkanie będzie sie dalej tak rozwijac że będzie na nie przyjezdzac 20-25 osób może byc tak że trzeba będzie sie złożyc te pare złotych - bo to już nie będzie spotkanie kameralne lecz zlot :D

Pozdrawiam i do zobaczenia !

EDit : Koszt jutrzejszego spotkania to 0 zł, obowiązkowo chęci, i jeśli macie oczywiście drzewka.
PS. Jeśli Spotkanie będzie sie dalej tak rozwijac że będzie na nie przyjezdzac 20-25 osób może byc tak że trzeba będzie sie złożyc te pare złotych - bo to już nie będzie spotkanie kameralne lecz zlot :D
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Jesli o mnie chodzi to bede w Polsce od 7 do 17 wrzesnia. 9 i 10 u mnie odpada bo jestem na weselu. Zreszta w tych dniach jest rowniez wystawa w Krakowie. Na marginesie to ja sprobuje 8 wrzesnia znalezc sie na wystawie. Wiem, ze spotkania odbywaja sie zawsze w niedziele ale gdybyscie zrobili tym razem wyjatek i spotkali sie 16 wrzesnia to bym i ja rowniez sie zjawil.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz