[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) III Spotkanie w Katowicach - MAJ 2006 - Strona 6 - Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy
Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Bonsai forum, kluby bonsai, książki bonsai, sklepy bonsai - krótko mówiąc prawie wszystko co powinieneś wiedzieć o bonsai.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie chce sie wtracac ale ja bym juz zostal przy tym 28 maju. Duzo osob musialo na pewno juz sobie wszystko ustawic i nagle, na ostatnia chwile, wszystko zmieniac... zle to widze.
Nie kombinujcie, już lepiej zorganizować drugie spotkanie za tydzień niż odwoływać to. Przypominam tylko, że ustalenie tej daty zajeło nam 2 miesiące. Takie przenosznie zrobi całą sprawę niepoważną.
Takie jest moje zdanie, zrobicie jak zechcecie - ja w niedzielę będę na pewno.
sek w tym ze to my wszyscy jestesmy organizatorami i to od nas zalezy. Ale jesli bedziemy zmieniac te daty to naprawde sie popier.... wszystko. Skoro uznawalismy 2m-ce jedna date i wszyscy jestesmy na nia przygotowani to zróbmy to w ten dzien. Mozemy sie zgadac na jeszcze jedno spotkanie za tydzien. Czy w innym terminie.
Mnie na pewno nie bedzie 04.czerwca.
Prawdopodobnie uda mi się przyjechać na spotkanie.
Być może trochę się spóĽnię, bo nie wiem, jak szybko uda mi się dotrzeć na miejsce.
Mam nadzieję, że mimo iż nie udzielam się na forum, to mogę do Was dołączyć?