miłorzÄ…b dwuklapowy
miłorzÄ…b dwuklapowy
Kupiłem dzisiaj miłorząb dwuklapowy. ma 25 cm. Jeżeli ktos ma doświadczenie z tym gatunkiem to proszę o radę. Jak go pielęgnować, jaka forma do niego pasuje itp. Jutro pokarze zdjęcie
Darek Rychlicki
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Szkoda mi was troszke ludziska. Kupujecie rosline a nie znacie jej wymagan i nie wiecie czy dacie rade albo czy bedzie wam sie podobała...
Ale co tam. Nie zeby miłorzab był zły ale musicie zdac sobie sprawe ze rany ciezko sie goja i drzewo raczej nie nadaje sie do drutowania poniewaz podobnie jak u bukszpanów kora jest delikatna a powstałe wrosty drutu długo sie utrzymuja. Form ktore mozna zastosowac sa nieliczne przewaznie forma swiecy i te ktore przedstawiłem na forum w poscie viewtopic.php?p=9079&highlight=#9079
Ale co tam. Nie zeby miłorzab był zły ale musicie zdac sobie sprawe ze rany ciezko sie goja i drzewo raczej nie nadaje sie do drutowania poniewaz podobnie jak u bukszpanów kora jest delikatna a powstałe wrosty drutu długo sie utrzymuja. Form ktore mozna zastosowac sa nieliczne przewaznie forma swiecy i te ktore przedstawiłem na forum w poscie viewtopic.php?p=9079&highlight=#9079
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk