Spotkania 2013
- Bartosz Warwas
- 19
Spotkania 2013
Witajcie,
Czy ktoś ma jeszcze ochotę na spotkania-warsztaty? Miejsce by się znalazło, poziom Bonsai w Polsce rośnie...pytanie tylko kto ma chęci?
Czy ktoś ma jeszcze ochotę na spotkania-warsztaty? Miejsce by się znalazło, poziom Bonsai w Polsce rośnie...pytanie tylko kto ma chęci?
Pozdrawiam
Bartosz
Bartosz
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
Na mnie możesz liczyć!
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.
- Bartosz Warwas
- 19
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
Jak na razie to chyba wszędzie, nawet w moim samochodzie
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.
- Bartosz Warwas
- 19
Raczej chodzi mi o podanie jakieś listy marzeń, wyrażenia gotowości i chęci. Jakieś wnioski z poprzedniej porażki, propozycje... Bo właśnie jak wszyscy zaczęli pisać( podajcie kiedy-moze wpadne) to nam sie wszystko rozjechalo...Oczywiscie nie bierz tego Marcin personalnie Cieszę się ze napisales !
Pozdrawiam
Bartosz
Bartosz
- Valheru
- 20
- Imie i nazwisko: Marcin S.
Nie ma sprawy Bartku.
Po prostu jeśli chodzi o spotkania to właśnie tak to u mnie wygląda. Chęci są, tylko o ten wolny czas się rozchodzi.
Teraz na śląsku jest jeszcze lepsza infrastruktura drogowa więc łatwiej i szybciej nam się wszędzie dostać; (no tylko dalej po Katowicach nie da się płynnie przetoczyć).
Bym zaprosił do siebie ,ale (w końcu po 5 latach ) robię porządek z ogrodem... no i przy tej pogodzie zejdzie mi chyba do świąt, a po świętach mam poważne przygotowania do Komunii córki.
Myślę że chyba najwcześniej wyrobiłbym się na czerwiec.
Co do listy życzeń.
Odpuściłem kilka lat z tym hobby więc wszyscy co przyjeżdżali do Sosnowca nabrali znacznie więcej doświadczenia to będzie od kogo się uczyć.
Tak więc czekam na propozycje.
Po prostu jeśli chodzi o spotkania to właśnie tak to u mnie wygląda. Chęci są, tylko o ten wolny czas się rozchodzi.
Teraz na śląsku jest jeszcze lepsza infrastruktura drogowa więc łatwiej i szybciej nam się wszędzie dostać; (no tylko dalej po Katowicach nie da się płynnie przetoczyć).
Bym zaprosił do siebie ,ale (w końcu po 5 latach ) robię porządek z ogrodem... no i przy tej pogodzie zejdzie mi chyba do świąt, a po świętach mam poważne przygotowania do Komunii córki.
Myślę że chyba najwcześniej wyrobiłbym się na czerwiec.
Co do listy życzeń.
Odpuściłem kilka lat z tym hobby więc wszyscy co przyjeżdżali do Sosnowca nabrali znacznie więcej doświadczenia to będzie od kogo się uczyć.
Tak więc czekam na propozycje.
Marcin Sochacki pozdrawia Wszystkich
- Bakus
- 14
- Imie i nazwisko: Mariusz
- Województwo: pomorskie
heh jeśli spotkania odbywały by się w Słupsku-Ustce chętnie bym się przyłączył :]
staram się coś skręcić z lokalna organizacja turystyczna i władzami Ustki oraz c.h. jantar Słupsk ciekawe czy się uda :]
staram się coś skręcić z lokalna organizacja turystyczna i władzami Ustki oraz c.h. jantar Słupsk ciekawe czy się uda :]
- Dragonww
- 18
- Imie i nazwisko: Wojtek Winiarski
28 kwiecień? A gdzie to można zrobić? Ja mieszkam w Gliwicach i jestem mobilny więc się dostosuje.
-------------------------------------------------------
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...