Witam!
Jestem tu pierwszy raz na forum i chciałabym liczyc na wasza .. Dostałam 2 tygodnie temu na urodziny drzewko.Wszystko do tej pory było ok zauwazyłam ze drzewko puszcza nowe listki ale pod spodem suche opadają. Podlewam drzewko co 2-3 dni przez zanuzenie w miseczce na 15 minut oraz zraszam listki 2-3 razy dziennie poniewaz mieszkam na blokach w pokojach jest dosyc ciepło. Drzewko stoi na stoliczku kolo tv, czytałam ze powinno sie go umiescic na parapecie ale boje sie ze tam bedzie miał za ciepło przez grzejniki i całkiem zmarnieje.
Zalacze zdjecia zebysice go widzieli i ocenili. Czy moge liczyc na wasze opinie??? Czy mozecie mi powiedziec co zle a co dobrze robie. Czekam na odpowiedz pozdrawiam goraco.
Sageretia !!!
Sageretia !!!
- Załączniki
-
- drzewko.jpg (52 KiB) Przejrzano 3746 razy
-
- drzewko1.jpg (73.84 KiB) Przejrzano 3746 razy
dziekuje za wyczerpujacą odpowiedź.......
- bubinek
- 17
- Imie i nazwisko: Kacper B.
- Województwo: wielkopolskie
viewtopic.php?f=24&t=2114 Poczytaj.
Jeżeli przeczytasz, to dowiesz się, że drzewko które masz potrzebuje dużo światła, więc na stoliku koło telewizora (zakładam, że telewizor nie stoi przy oknie) może mieć zbyt ciemno... Postaw je na parapecie, nic nie powinno mu się stać, gdyż lubi wysoką temperaturę.
Pozdrawiam
Kacper
ADMIN: @Autor tematu. Prosze usunac wykrzykniki z nazwy tematu
Jeżeli przeczytasz, to dowiesz się, że drzewko które masz potrzebuje dużo światła, więc na stoliku koło telewizora (zakładam, że telewizor nie stoi przy oknie) może mieć zbyt ciemno... Postaw je na parapecie, nic nie powinno mu się stać, gdyż lubi wysoką temperaturę.
Pozdrawiam
Kacper
ADMIN: @Autor tematu. Prosze usunac wykrzykniki z nazwy tematu
..::BuBu::..