Drzewko Szczęścia
-
- 17
- Imie i nazwisko: Lukasz Slominski
- Województwo: wielkopolskie
Drzewko Szczęścia
Witam
Przedstawiam wam mojego grubosza. Jeszcze czeka go trochę pracy ale ogólny zarys w miarę mi się podoba.Na wiosne zamierzam przyciąć tylnią grubą gałązkę widoczna na zdjęciu 3(na zdjęciu tego nie widać ale jest ona za długa,za gruba i za cieżka)No i oczywiście przesiadka do innej donicy pzdr
Przedstawiam wam mojego grubosza. Jeszcze czeka go trochę pracy ale ogólny zarys w miarę mi się podoba.Na wiosne zamierzam przyciąć tylnią grubą gałązkę widoczna na zdjęciu 3(na zdjęciu tego nie widać ale jest ona za długa,za gruba i za cieżka)No i oczywiście przesiadka do innej donicy pzdr
- Załączniki
-
- 1.JPG (36.43 KiB) Przejrzano 5352 razy
-
- 2.JPG (33.01 KiB) Przejrzano 5353 razy
-
- 3.JPG (43.69 KiB) Przejrzano 5353 razy
-
- 4.JPG (49.37 KiB) Przejrzano 5353 razy
-
- 19
No bardzo mnie się podoba ta roślinka. Widać konkretną koncepcję, ładny zarys korony, grubaśny pień. Kombinowałbym jeszcze z tą najniższą gałęzią coś w przyszłości zrobić, bo odchodzi do tyłu i jest za bardzo pionowa. Po zagęszczenie i dopracowaniu jej w szczegóły będzie ładną rośliną.
Artysta jest ÂźrĂłdÂłem dzieÂła. DzieÂło jest ÂźrĂłdÂłem artysty.
-
- 17
- Imie i nazwisko: Lukasz Slominski
- Województwo: wielkopolskie
Witam co sądzicie o donicy pasuje nie pasuje.Gruby ma słaby system korzeniowy mogła by być niższa ze spokojem ale jest tak musiałem przesadzic bo pies sie zainteresowal akadamą i przewalil całe drzewko Wypadły 2 gałazki jedna juz odbija i druga tylnia byla gesta przez co drzewko wydaje sie byc lysawe pzdr
[
[
- Załączniki
-
- gg.JPG (31.27 KiB) Przejrzano 4768 razy