MODRZEW YAMADORI
MODRZEW YAMADORI
Witam wszystkich serdecznie.Chciałbym podzielić się z Wami moim nowym nabytkiem pozyskanym dzisiaj.Co sądzicie?
- Załączniki
-
- 7.jpg (42.65 KiB) Przejrzano 6329 razy
-
- 6.jpg (38.64 KiB) Przejrzano 6329 razy
-
- 5.jpg (39 KiB) Przejrzano 6328 razy
-
- 4.jpg (42.17 KiB) Przejrzano 6328 razy
-
- 3.jpg (48.13 KiB) Przejrzano 6328 razy
-
- 2.jpg (37.43 KiB) Przejrzano 6326 razy
-
- 1.jpg (34.76 KiB) Przejrzano 6325 razy
-
- 18
-
- 18
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
Rozumiem, że przeżycie przez Ciebie kilku lat więcej, daje Ci prawo do traktowania z góry tych, którzy jeszcze tej sztuki nie dokonali.pawel25 pisze:WITAM.AKURAT NA TEMAT AUTORYTETÓW I ZAJMOWANYCH STANOWISK Z RACJI TWEGO WIEKU NIE WIDZĘ SENSU Z TOBĄ ROZMAWIAĆ
A co do pozyskiwania modrzewia - co innego sadzenie, a co innego pozyskiwanie - to po pierwsze. Po drugie co Ci szkodziło poczekać do wiosny? Chyba że była to sytuacja wyjątkowa, bo i takie się zdażają - kiedy faktycznie nie ma możliwości pozyskać w terminie późniejszym, ale wtedy trzeba się liczyć z tym, że szanse na przeżycie spadają. Materiał owszem fajny, ale ja gdybym miał możliwość poczekać, to wolał bym odłożyć kopanie na wiosnę - właśnie z racji tego, że szkoda by było roślinę zmarnować.
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.
NIESTETY ALE MŁODSZY KOLEGA Z IRONIĄ PODWAŻA MOJE DOŚWIADCZENIE W PRACY W TERENIE TWIERDZĄC:niesprecyzowane stanowisko-biurokracja?
CO DO MODRZEWIA RÓSŁ NA STREFIE GOSPODARCZEJ GDZIE MIAŁA IŚĆ BUDOWA HALI.WIĘC WOLAŁEM NIE CZEKAĆ DO WIOSNY.MAM NADZIEJE ŻE SIE PRZYJMNIE PONIEWAŻ MIAŁ DOŚC ŁADNIE ROZWINIĘTY SYSTEM KORZENIOWY.POZDRAWIAM
CO DO MODRZEWIA RÓSŁ NA STREFIE GOSPODARCZEJ GDZIE MIAŁA IŚĆ BUDOWA HALI.WIĘC WOLAŁEM NIE CZEKAĆ DO WIOSNY.MAM NADZIEJE ŻE SIE PRZYJMNIE PONIEWAŻ MIAŁ DOŚC ŁADNIE ROZWINIĘTY SYSTEM KORZENIOWY.POZDRAWIAM
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt: