XI spotkanie (WARSZTATY) ÅšGEB
- ogrodnik
- 17
- Imie i nazwisko: Michal Krzyscin
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
XI spotkanie (WARSZTATY) ÅšGEB
Jak ustalono na ostatnim spotkaniu, następne odbędzie się 15 lipca.
Miejsce-z tego co mi wiadomo to Egzotarium w Sosnowcu (proszę o poptwierdzenie).
Spotkanie będzie płatne, ponieważ Michał Malawski potwierdził swój przyjazd.
Kwotę jaką trzeba będzie zapłacić za spotkanie podam później, bo jeszcze nie jest ustalona.[/b]
Miejsce-z tego co mi wiadomo to Egzotarium w Sosnowcu (proszę o poptwierdzenie).
Spotkanie będzie płatne, ponieważ Michał Malawski potwierdził swój przyjazd.
Kwotę jaką trzeba będzie zapłacić za spotkanie podam później, bo jeszcze nie jest ustalona.[/b]
Pozdrawiam Michał Krzyścin
http://www.mojerosliny.prv.pl
http://www.mojerosliny.prv.pl
- fater
- 20
- Imie i nazwisko: Roman S.
Witam.
W niedzielę 15 lipca 2007 roku w Egzotarium w Sosnowcu odbędą sie warsztaty, które poprowadzi Michał Malawski z Polskiej Asocjacji Bonsai.
Koszt warsztatów 20 PLN.
Uwaga. Na miejscu będzie możliwość zakupu materiału (jałowiec chiński) w cenie 20 - 50 PLN.
Zbiórka od godziny 10.30. Uczestnicy posiadający identyfikatory proszeni są o ich zabranie. Pozostałe osoby pobiorą identyfikatory w kasie.
W celu zorientowania się ilu będzie chętnych, proszę o przesyłanie zgłoszeń na adres: sulek45@interia.pl
Do zobaczenia.
W niedzielę 15 lipca 2007 roku w Egzotarium w Sosnowcu odbędą sie warsztaty, które poprowadzi Michał Malawski z Polskiej Asocjacji Bonsai.
Koszt warsztatów 20 PLN.
Uwaga. Na miejscu będzie możliwość zakupu materiału (jałowiec chiński) w cenie 20 - 50 PLN.
Zbiórka od godziny 10.30. Uczestnicy posiadający identyfikatory proszeni są o ich zabranie. Pozostałe osoby pobiorą identyfikatory w kasie.
W celu zorientowania się ilu będzie chętnych, proszę o przesyłanie zgłoszeń na adres: sulek45@interia.pl
Do zobaczenia.
Pozdrawiam
Roman
Roman
-
- 17
- Imie i nazwisko: Robert M.
-
- 17
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
Osoby zainteresowane warsztatami i drzewmkami od Michała Malawskiego mogą otrzymać ich fotki. Piszcie na mój mail skoob@o2.pl - liczyć się trzeba z wiadomością ok 6,5MB
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.