Problem z forum
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Problem z forum
Czy wam tez strasznie muli to forum? Po napisaniu postu musze czekac ze 30 sekund by wyskoczyl ekran powiadamiajacy o BŁĘDZIE serwera albo zapisaniu postu?? Pozatym otwieranie postow trwa niekiedy godzinami??
Nie wiem czy to tylko u mnie czy moze komus jeszcze sie tak dzieje?
Dodam jeszcze ze wszystkie fora dzialaja mi blyskawicznie no moze IBC troszke wolniej.
Nie wiem czy to tylko u mnie czy moze komus jeszcze sie tak dzieje?
Dodam jeszcze ze wszystkie fora dzialaja mi blyskawicznie no moze IBC troszke wolniej.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
wiem ze forum jeszzce w trakcie dopieszczania ale juz widze kolejny męczący problem - za każdym razem jak wchodze na forum musze sie logować od nowa mimo że zaznaczam żeby przy każdym wejściu na strone był zalogowany - na innych forach to działa bez zarzutu dalej.
Przemysław Radomyski
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
Czy macie tez taki problem, ze musicie czekac okolo 10 sekund az sie otworzy forum? Potem jest wszystko ok, tzn. strony otwieraja sie w odpowiednim tepie?[/quote]
Tak mam taki problem, w zasadzie nie z forum ale z całym serwisem - stroną www. Po kilku sekundach niczego pojawia się 1sza strona główna. Na forum jest OK.
Pozdrawiam Kamil
Tak mam taki problem, w zasadzie nie z forum ale z całym serwisem - stroną www. Po kilku sekundach niczego pojawia się 1sza strona główna. Na forum jest OK.
Pozdrawiam Kamil