Kalendarz 2007 ?
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
A moja propozycja jest taka aby umiescic w tym kalendarzu, tak jak juz pisaliscie, 12 roznych drzewek + zdjecie wlasciciela + jego przygode z bonsai + adres. Dlaczego tak? Co nam da, ze umiescimy tylko drzewka. W Polsce bonsai dopiero sie rozwija i gdy jakis Kowalski kupi taki kalendarz to nic z nim nie pocznie (oprocz powieszenia na scianie i podziwianiu). Umieszczajac na kalendarzu adresy, jest wieksze prawdopodobienstwo, ze dana osoba odwiedzi kogos z kalendarza (kogos kto mieszka z bliska) i zainteresuje sie bonsai na powaznie.
Teraz nasuwaja sie pytania:
- kogo wybrac? Wiadomo, ze 12 miejsc to nie duzo. Czy w ten sposob nie wywolamy kolejnej wojny bo ten jest a mnie nie ma. Uwazam, ze powinny znalezc sie osoby z roznych regionow/miast Polski (latwiejszy dostep dla Kowalskiego)
- czy dana osoba zgodzi sie na publikacje swojego drzewka, swojego zdjecia, opisu i adresu?
Jak bedziemy tak daleko to utworzymy nowy dzial, w ktorym zebrana grupa, na czele Iwony, bedzie mogla dalej dzialac w kierunku ww. kalendarza.
Jeszcze pytanie do Iwony. Gdzie bylby ten kalendarz sprzedawany?
Teraz nasuwaja sie pytania:
- kogo wybrac? Wiadomo, ze 12 miejsc to nie duzo. Czy w ten sposob nie wywolamy kolejnej wojny bo ten jest a mnie nie ma. Uwazam, ze powinny znalezc sie osoby z roznych regionow/miast Polski (latwiejszy dostep dla Kowalskiego)
- czy dana osoba zgodzi sie na publikacje swojego drzewka, swojego zdjecia, opisu i adresu?
Jak bedziemy tak daleko to utworzymy nowy dzial, w ktorym zebrana grupa, na czele Iwony, bedzie mogla dalej dzialac w kierunku ww. kalendarza.
Jeszcze pytanie do Iwony. Gdzie bylby ten kalendarz sprzedawany?
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Hi Kamil ,wszystko jest ok,ale z tego co zrozumialem, to ma byc kalendarz exklusiv i drzewa musz byc tez PIERWSZEJ klasy. Znajdziesz takie w Polsce? i to jak Ty proponujesz z roznych regionow?
Pozdrawiam Roman
Ps. Obejrzyj Bonsai kalendarze ktore sa na niemieckim rynku
co tam sa za drzewa. Super jakosc i takie powinny bac moim zdaniem w tym kaledarzu :-)
Pozdrawiam Roman
Ps. Obejrzyj Bonsai kalendarze ktore sa na niemieckim rynku
co tam sa za drzewa. Super jakosc i takie powinny bac moim zdaniem w tym kaledarzu :-)
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Romanie, wiem ze drzewka na takich kalendarzach sa na wysokim poziomie i zgodze sie, ze jesli taki klaendarz ma sie znalezc w normalnych sklepach, musi sie dobrze reprezentowac.
Zmierzam do tego aby takim kalendarzem zdobyc nowych milosnikow bonsai. Moim zdaniem same zdjecia moim zdaniem wiele nie dadza...
Zmierzam do tego aby takim kalendarzem zdobyc nowych milosnikow bonsai. Moim zdaniem same zdjecia moim zdaniem wiele nie dadza...
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
-
- 18
Wydacie, dajcie znac a zakupie^^ Z checia moge nawet na niego wydac 50zl, w koncu to jest jakas pamiatka i cecha czym sie dana osoba interesuje I wiem ze z pewnoscia jak ktos wpadnie do Ciebie w odwiedziny i zobaczy kalendarz na scianie to mysle ze sie zainteresuje dana fotografia swietnego drzewka i pewnie z czasem sama sie w to wkreci Jestem jak najbardziej ZA
Pozdrawiam Vredziol
Pozdrawiam Vredziol