Wystawy na forum
- wwoadas
- 18
- Imie i nazwisko: Adam Filipiak
- Województwo: mazowieckie
Wystawy na forum
Co wy na to, zeby do wystaw na forum dolaczyc cos takiego jak konkurs na najladniejsze market bonsai? Oczywiscie kazdy moglby ocenic drzewko w skali 1 do 10. Tylko to troche sie przeplata z indoor, ale co Wy na to?
Kto się nie rozwija, ten się cofa.
- PiotrMochocki
- 19
wtrące 3 grosze : "marketsai" ma tą zaletę że dzięki nim coraz więcej ludzi zaczyna się interesować drzewkami i póĽniej przechodzi do trudniejszych rzeczy ,zaczyna się dokształcać, aż w końcu samemu stara się stworzyć bonsai .i nie oszukujmy się wiekszość z nas zobaczyła pierwsze drzewko w kwiaciarni i łaaaaaaaaa.. mam bonsai
-
- 19
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Koledzy, troche wyrozumialosci. Czy wygladam na takiego ktory caly dzien siedzi przed komputerem i nie ma nic innego do roboty?
Gdyby forum bylo moim dochodem to rozumiem ale czy widac na forum jakies reklamy, czy sa pobierane jakies oplaty za korzystanie?
Wracajac ok. 20:00 do domu trudno mi jest znalezc czas na takie rzeczy. Samo porzadkowanie forum (np. tematy w niewlasciwym dziale) zajmuje duzo czasu. Panowie, staram sie...
Gdyby forum bylo moim dochodem to rozumiem ale czy widac na forum jakies reklamy, czy sa pobierane jakies oplaty za korzystanie?
Wracajac ok. 20:00 do domu trudno mi jest znalezc czas na takie rzeczy. Samo porzadkowanie forum (np. tematy w niewlasciwym dziale) zajmuje duzo czasu. Panowie, staram sie...
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz