Zmiany na forum
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Musisz Adrianie odswiezyc przegladarke nastepnym razem (F5 w I.E.) gdy pokaze sie znowu naciagnieta ikonka. Zostal zmieniony obrazek/ikonka i Twoja przegladarka go nie sciagnela.
zwiazku z tym, ze wiekszosc laczy sie do internetu przez stale lacze, zwiekszylem limit wielkosci obrazkow z 70 na 100kB
zwiazku z tym, ze wiekszosc laczy sie do internetu przez stale lacze, zwiekszylem limit wielkosci obrazkow z 70 na 100kB
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Ja mam troche inny problem,
gdy chce otworzyć nieprzeczytany temat w nowym oknie, to okienko mi sie zamyka, a w pierwszym oknie cofa mnie na poprzednią strone ?? Co jest nie tak? Troche to klopotliwe bo zawsze nieprzeczytane posty otwieram w nowych oknach, a teraz musze wszystko po koleji przeglądać.
gdy chce otworzyć nieprzeczytany temat w nowym oknie, to okienko mi sie zamyka, a w pierwszym oknie cofa mnie na poprzednią strone ?? Co jest nie tak? Troche to klopotliwe bo zawsze nieprzeczytane posty otwieram w nowych oknach, a teraz musze wszystko po koleji przeglądać.
- Kamil
- Administrator
- 20
- Kontakt:
To ja przez Twoje lenistwo mam teraz szukac i usunac ten blad?! Nie chce mi sie, jestem za leniwy Na powaznie to sprobuje cos z tym zrobic.
Co mi sie w tym nowym systemie zliczania postow podoba, jest fakt, ze jak po przeczytaniu postu i wybraniu WSTECZ, znika on juz z listy. Zwiazku z tym nie trzeba odswiezac przegladarki aby zobaczyc ktore tematy sie juz przeczytalo a ktore nie.
Co mi sie w tym nowym systemie zliczania postow podoba, jest fakt, ze jak po przeczytaniu postu i wybraniu WSTECZ, znika on juz z listy. Zwiazku z tym nie trzeba odswiezac przegladarki aby zobaczyc ktore tematy sie juz przeczytalo a ktore nie.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Taki jeszcze jeden "myk" mi się czasami robi.
Mianowicie, przy próbie otworzenia linku który ktoś podaje w swoim poście otwiera mi się stronka z wątkiem który właśnie czytam i tak w kółko "jak chomik w joggingowym bębęnku" :-P
Wy tez tak (czasami) macie?
Mianowicie, przy próbie otworzenia linku który ktoś podaje w swoim poście otwiera mi się stronka z wątkiem który właśnie czytam i tak w kółko "jak chomik w joggingowym bębęnku" :-P
Wy tez tak (czasami) macie?
"Nie w poznaniu le¿y szczêœcie, lecz w d¹¿eniu do niego"
Edgar Alan Poe
Edgar Alan Poe
- PiotrMochocki
- 18
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie
- Kamil
- Administrator
- 20
- Kontakt:
Witajcie,
cieszy mnie fakt, ze wiekszosc z nas korzysta z mypy. Niestety nie kazdy poprawnie wpisuje swoje namiary. W ten sposob laduje sie tam gdzie raczej nie chcialo sie wyladowac. Zreszta zobaczcie sami (wystarczy pomniejszyc mape). Zwiazku z tym moja prosba aby po wpisywaniu wlasnych wspolrzednych zawsze sprawdzic gdzie zostalismy umieszczeni na mapie. Dziekuje.
cieszy mnie fakt, ze wiekszosc z nas korzysta z mypy. Niestety nie kazdy poprawnie wpisuje swoje namiary. W ten sposob laduje sie tam gdzie raczej nie chcialo sie wyladowac. Zreszta zobaczcie sami (wystarczy pomniejszyc mape). Zwiazku z tym moja prosba aby po wpisywaniu wlasnych wspolrzednych zawsze sprawdzic gdzie zostalismy umieszczeni na mapie. Dziekuje.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Ja powiem jak ja to zrobilam
Wpisalam w encyklopedie nazwe miasta (w moim przypadku warszawa) no i mi wyskoczyl obszerny artykul i byly tam tez namiary na Warszawe. Dane jakie tam byly to:
52° 13' N
21° 02' E
W profilu w długości wpisalam 21.02 a w szerkosci 52.13 i ot cala filozofia
A korzystalam z encyklopedii http://pl.wikipedia.org/
Wpisalam w encyklopedie nazwe miasta (w moim przypadku warszawa) no i mi wyskoczyl obszerny artykul i byly tam tez namiary na Warszawe. Dane jakie tam byly to:
52° 13' N
21° 02' E
W profilu w długości wpisalam 21.02 a w szerkosci 52.13 i ot cala filozofia
A korzystalam z encyklopedii http://pl.wikipedia.org/
Pozdrawia
..::Magda::..
..::Magda::..
- Kamil
- Administrator
- 20
- Kontakt:
Postanowilem dodac jednak nowy dzial - zobaczymy jak bedzie sie to sprawowac.
z smietnika powstal kompostownik (mysle, ze nazwa bardziej dla nas przyjazna)
usunalem dzial TEST. Ta sama funkcje pelni teraz kompostownik
z smietnika powstal kompostownik (mysle, ze nazwa bardziej dla nas przyjazna)
usunalem dzial TEST. Ta sama funkcje pelni teraz kompostownik
Ostatnio zmieniony 26 sie 2006, 19:53 przez Kamil, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
-
- 18