Aaaa.... już wiem o czym mówiliście
Chodzi o ten profil - ikonkę - pod postem. A ja cały czas szukałem w tym profilu głównym na górze strony (tam gdzie można swoje dane edytować. itp) :D
Korzystając z opcji przez Was polecanej mamy możliwość zobaczenia stricte swoich postów (w skrócie). Oczywiście możemy kliknąc w prawym górmnym rogu na temat i wejść do całego wątku.
No ale będę jeszcze trochę upierdliwy (z góry sorki

) i doprecyzuję moją propozycję:...
mnie chodziło o coś takiego co umożliwi nam wszystkim szybką orientację w tym , czy coś dzieje się dalej w tematach , w których się juz udzieliliśmy (czy dalej jest tam prowadzona dyskusja). Miałoby to wyglądać tak, że - owszem - wchodzisz sobie w opcję "zobacz swoje posty" ale tak na prawdę to widzisz najpierw listę wątków, w których brałeś(aś) udział. Jeśłi gdzieś pojawiły się nowe wypowiedzi to te wątki są na górze, obok jest "choineczka" w innym kolorze (u mnie czerwony), a przy temacie wątku jest jeszcze taka mała ikonka, po naciśnięciu której od razu skaczesz do pierwszej wypowiedzi w tym wątku , której jeszcze nie czytałeś(aś).
Tak myśłę... rzeczywiscie sam tekst tej opcji jest trochę mylący (Zobacz swoje posty), raczej powinno się to nazywać "Zobacz wątki w których uczestniczyłeś" lub cos w tym rodzaju
Pozdro !