szkółki lub yamadori w okoliach Warszawy

Jesli chcesz sie przedstawic, kogos pozdrowic albo porozmawiac na temat nie zwiazany z bonsai. Tylko prosze w granicach rozsadku.
Awatar użytkownika
lukas_gr
Answers: 0
19
Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
Województwo: mazowieckie
Kontakt:

szkółki lub yamadori w okoliach Warszawy

Post autor: lukas_gr »

Czy zna ktos jakies ciekwae miejsca do pozyskania yamadorii w okolicach warszawy, najlepiej na poludniu? mam na mysli jakies stare kopalnie, mini putynie :-| itp. Co do szkolek to tez by sie jakies info przydalo, jest niby tego sporo, ale zeby trafic jakis fajny material to ciezko, no i te ceny jeszcze... Oczywiscie prosze nie pisac o ogrodach bonsa bo wszyscy wiemy, to jest najlepsze w okolicy :wink:
corey_17

Post autor: corey_17 »

ja moge ci sprzedać ładne yamarodii za 1zł a mam ich 12 promocja do wyczerpania zapasów . koszty przysyłki płaci kupujący
Michał

Post autor: Michał »

corey_17 pisze:ja moge ci sprzedać ładne yamarodii za 1zł a mam ich 12 promocja do wyczerpania zapasów . koszty przysyłki płaci kupujący
już cię nie lubie :twisted:
chyba że to żart 8)
corey_17

Post autor: corey_17 »

tak to w połowie Żart niemama yamaradii ale sosny czarne mam i chętnie się och pozbęde :-D
Awatar użytkownika
Pit
Answers: 0
20
Imie i nazwisko: Piotr S.
Województwo: świętokrzyskie

Post autor: Pit »

niedawno odwiedziłem ciekawą szkółkę (nie bonsai) wracając z Warszawy, mieści się gdzieś w połowie drogi pomiedzy Jankami i Tarczynem po prawej stronie (droga nr 7 w kierunku Krakowa). Nie da się jej nie zauważyć , ciągnie się przynajmniej kilkaset mmetrów, dostepne są rośliny w doniczkach i z gruntu, zasiedziałem sie tam trochę, jak się pogrzebie to znajdzie się ciekawą roslinę.
Piotr
ODPOWIEDZ