Serisska
- PiotrMochocki
- 18
Serisska
Cześć Wam
Zaczęły się zimowe nudy,więc wlepie fotke serissy abyscie sobie troche popisali.
Nie chciałem wlepiać jej na forum conajmiej to przyszlej wiosny,być może to wstyd.No nic poddaje pod krytyke 13cm serisse,którą jest prowadzona przezemnie od sadzoneczki,wiec nie jest to drzewko odrutowane z marketu.Zdaje sobie sprawe jak dużo potrzeba jej,aby wygladała względnie,ale od niedawna postanowiłem ją odrutować.Doniczka przejściowa
Zaczęły się zimowe nudy,więc wlepie fotke serissy abyscie sobie troche popisali.
Nie chciałem wlepiać jej na forum conajmiej to przyszlej wiosny,być może to wstyd.No nic poddaje pod krytyke 13cm serisse,którą jest prowadzona przezemnie od sadzoneczki,wiec nie jest to drzewko odrutowane z marketu.Zdaje sobie sprawe jak dużo potrzeba jej,aby wygladała względnie,ale od niedawna postanowiłem ją odrutować.Doniczka przejściowa
- Załączniki
-
- obraz148pp3.jpg (39.01 KiB) Przejrzano 7489 razy
----Co Cię nie zabije,to Cie wzmocni----Pozdrawiam Piotr Mochocki
Cześć Ci.
Piotrze, a ile latek ma ta serisska z sadzoneczki ??PiotrMochocki pisze:Cześć Wam
[...]
Nie chciałem wlepiać jej na forum conajmiej to przyszlej wiosny,być może to wstyd.No nic poddaje pod krytyke 13cm serisse,którą jest prowadzona przezemnie od sadzoneczki.
pozdrawiam
Benon
Benon
- PiotrMochocki
- 18
Rozumiem, czy mógł byś zrobić jakieś zbliżenia samego pnia. Jestem bardzo ciekawy jak wyglada taki zrośniety z trzech sadzonek - zapewne bardzo efektownie hmm... na zrośniecie sie czterech młodych roslin fikusa drobnolistnego czekałem cztery lata, ponadto pień był ściśle owiniety rafią .PiotrMochocki pisze:Miałem zaszczepki 3 i je złączyłem zrosły się i powstało oto takie cosik.
pozdrawiam
Benon
Benon
- PiotrMochocki
- 18
No on była bardzo młoda szybko grubiała.Na dniach zrobie fotke.Ale wybrałem inny front,gdyz nie podoba mi sie,wysrastaly z niego korzenie,co równiez nie bardzo mi sie widziało,wysle stara fotke.
Pozwole sobie tez wyslac fotke,jaka ja ja widze,
Pozwole sobie tez wyslac fotke,jaka ja ja widze,
- Załączniki
-
- 42_obraz148pp33_1.jpg (44.25 KiB) Przejrzano 7458 razy
-
- Obraz 090.jpg (53.64 KiB) Przejrzano 7456 razy
- PiotrMochocki
- 18
- PiotrMochocki
- 18
- PiotrMochocki
- 18
- Pen-Jing
- 17
- Imie i nazwisko: Tomek
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
Drzewko bardzo mi się podoba, może nie jest nad wyraz oryginalne i nie prezentuje nic nowego, ale sam fakt, że nie pochodzi z marketu to wielka zaleta. Zaskoczył mnie także sposób otrzymania pnia. Z chęcią zobaczyłbym go z bliska.
"Kiedy uczeń jest gotowy, mistrz zawsze się pojawi"
www.sztukabonsai.pl
www.sztukabonsai.pl
- PiotrMochocki
- 18
Jasne ze nie wyróznia sie niczym specjalnym:)),ale biorąc pod uwage jak młode jest drzewko,wiec wszystko przed nim.Dopiero od niedawna zacząłem go formować na drzewko bonsai,on sie juz sporo zmieni do wakacji,kiedy to pędy wydłuzę i troszke zmienię forme:))