III Spotkanie w Katowicach - MAJ 2006
- fater
- 19
- Imie i nazwisko: Roman S.
- Województwo: śląskie
Szanowni!
Ustalenie konkretnego terminu zależy, jak widać powyżej, od Ziemnioka.
Poczekajmy jeszcze trochę - bonsaista powinien wykazywać się cierpliwością
Ostatecznie, jeśli nie na kampingu, to spotkamy się tak, jak za pierwszym razem, na polance obok niego.
Co do obecności RoamanaB, to niestety, mimo chęci, nie może tym razem przyjechać.
1. Ziemniok
2. IwonaF
3. Hania K. ( smerfetka )
4. Iwona
5. Fizyk
6. Syn Fizyka
7. Martin
8. Fater
Też się wreszcie wpiszę, bo jeszcze ktoś pomyśli, że mi nie zależy
Ustalenie konkretnego terminu zależy, jak widać powyżej, od Ziemnioka.
Poczekajmy jeszcze trochę - bonsaista powinien wykazywać się cierpliwością
Ostatecznie, jeśli nie na kampingu, to spotkamy się tak, jak za pierwszym razem, na polance obok niego.
Co do obecności RoamanaB, to niestety, mimo chęci, nie może tym razem przyjechać.
1. Ziemniok
2. IwonaF
3. Hania K. ( smerfetka )
4. Iwona
5. Fizyk
6. Syn Fizyka
7. Martin
8. Fater
Też się wreszcie wpiszę, bo jeszcze ktoś pomyśli, że mi nie zależy
Pozdrawiam
Roman
Roman
Więc tak :
ZAJĘTE terminy to 6 maj, 13 maj, 21 maj.
NAwet jeśli nie ma terminów "zajętych" pod koniec maja ma przyjechac sporo ludzi, z powodu pielgrzymki Papieża do Oświęcimia.
Wg moich wiadomości - terminem najlepszym byłby 20 maj.
Tak więc moja propozycja to sobota 20 maja o godzinie 11:00 na Campingu.
Rozumiem co do Pana Romana Bony jednak co jest z Anną Dorotą i Garasem ?
ZAJĘTE terminy to 6 maj, 13 maj, 21 maj.
NAwet jeśli nie ma terminów "zajętych" pod koniec maja ma przyjechac sporo ludzi, z powodu pielgrzymki Papieża do Oświęcimia.
Wg moich wiadomości - terminem najlepszym byłby 20 maj.
Tak więc moja propozycja to sobota 20 maja o godzinie 11:00 na Campingu.
Rozumiem co do Pana Romana Bony jednak co jest z Anną Dorotą i Garasem ?
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Bartosz Warwas
- 19
- fater
- 19
Hmm... No to pozostaje nam jeszcze 27 maja. Może to będzie najlepszy termin? Pogoda chyba juz będzie ustabilizowana, egzaminy w gimnazjum zakończone, prace wybronione, wszyscy w dobrych humorach, bo lato niedaleko...
A więc... 27.05.2006 ??
Proszę się wypowiadać, bo Kamil czeka i robi już miejsce na stronie głównej aby zamieścić komunikat o naszym spotkaniu.
A więc... 27.05.2006 ??
Proszę się wypowiadać, bo Kamil czeka i robi już miejsce na stronie głównej aby zamieścić komunikat o naszym spotkaniu.
Pozdrawiam
Roman
Roman
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Szczerze mowiac to myslalem aby osobiscie sie zjawic, dlatego chcialem abyscie ustalili termin No ale na stronie glownej tez umieszczefater pisze:Proszę się wypowiadać, bo Kamil czeka i robi już miejsce na stronie głównej aby zamieścić komunikat o naszym spotkaniu.
Oczywiscie wszystko to jeden duzy znak zapytania (wiecej bede wiedzial po swietach).
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Dokładnie nie wiem, ale mi się wydaje, że to po "akcji" na forum(www.bonsai.pl). Załączam link: http://194.150.251.219/forum/viewtopic. ... c&start=15
To są tylko moje przypuszczenia
To są tylko moje przypuszczenia
Marcin M
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
A moze poczytacie miedzy wierszami i wyczytacie ze Ania pojechala np. do Włoszech gdzie uczy sie tak bardzo jak chciala ksztaltowania lisciaków??
Mysle ze jest za duza dziewczynka zeby traktowac jakiekolwiek uwagi az tak dosadnie (a nie byly one skierowane tylko do niej jednej) by sie obrazac na nas wszystkich.
Mysle ze jest za duza dziewczynka zeby traktowac jakiekolwiek uwagi az tak dosadnie (a nie byly one skierowane tylko do niej jednej) by sie obrazac na nas wszystkich.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
Bolas ma rację - utarczki słowne nie mogły zniechęcić Anny. Co się stało nie wiemy i gdybanie nic tu nie da.
Osobiscie terminy podane przez Iwone pasują mi również, zarówno sobota jak i niedziela.
Kamilu - zapraszamy serdecznie.
Ludziska z innych rejonów Polski - nie bujcie się nie gryziemy też mozecie przyjechać - będzie ekstra - Grzegorzu a może Ty dasz rade (z Krakowa blisko)
Osobiscie terminy podane przez Iwone pasują mi również, zarówno sobota jak i niedziela.
Kamilu - zapraszamy serdecznie.
Ludziska z innych rejonów Polski - nie bujcie się nie gryziemy też mozecie przyjechać - będzie ekstra - Grzegorzu a może Ty dasz rade (z Krakowa blisko)
Pozdrawiam
Marcin Szymanek
Marcin Szymanek
- Bartosz Warwas
- 19
- fater
- 19
Czołem.
Widzę, że robi się mały off. Może wróćmy do tematu. No, to kiedy się spotykamy? Niedziela 28.05.2006 ??
W sobotę może niektórzy pracują, albo mają inne obowiązki, ale niedziela to już chyba dzień na pewno wolny.
A więc - niedziela 28 maja 2006 roku. Zaczynamy o godzinie 11.00. Miejsce spotkania - Camping na Dolinie Trzech Stawów.
Zapamiętać i przyjeżdżać
Widzę, że robi się mały off. Może wróćmy do tematu. No, to kiedy się spotykamy? Niedziela 28.05.2006 ??
W sobotę może niektórzy pracują, albo mają inne obowiązki, ale niedziela to już chyba dzień na pewno wolny.
A więc - niedziela 28 maja 2006 roku. Zaczynamy o godzinie 11.00. Miejsce spotkania - Camping na Dolinie Trzech Stawów.
Zapamiętać i przyjeżdżać
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 13:40 przez fater, łącznie zmieniany 3 razy.