Kto jeszcze działa?
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba
- Województwo: śląskie
Rafał dziękuję za dobre słowo
Sasanka ładna, a jeśli znaleziona w środowisku naturalnym to szacun!
Fotografia w bonsai mi nie przeszkadza, co najwyżej częściowo wypełnia czas, który zyskałem dzięki mniejszej intensywności zajmowania się bonsai.
Bonsaiowanie musiałem ograniczyć, zwłaszcza co do liczby roślin, z powodu pracy głównie. Co jakiś czas trafiają mi się kilkudniowe delegacje, a wtedy opiekę nad roślinnością muszę przekazać żonie i nie chcę by ten obowiązek pochłaniał jej zbyt wiele czasu, a i tak nie mogę zakładać, że zawsze będzie mogła jak należy zadbać o moje rośliny. Bonsai nie jest więc tym, czym mogę się poważnie zajmować, ale do końca rzucić tego też nie potrafię.
Sasanka ładna, a jeśli znaleziona w środowisku naturalnym to szacun!
Fotografia w bonsai mi nie przeszkadza, co najwyżej częściowo wypełnia czas, który zyskałem dzięki mniejszej intensywności zajmowania się bonsai.
Bonsaiowanie musiałem ograniczyć, zwłaszcza co do liczby roślin, z powodu pracy głównie. Co jakiś czas trafiają mi się kilkudniowe delegacje, a wtedy opiekę nad roślinnością muszę przekazać żonie i nie chcę by ten obowiązek pochłaniał jej zbyt wiele czasu, a i tak nie mogę zakładać, że zawsze będzie mogła jak należy zadbać o moje rośliny. Bonsai nie jest więc tym, czym mogę się poważnie zajmować, ale do końca rzucić tego też nie potrafię.
Mam małe krzywe drzewko, ale to chyba jeszcze nie bonsai...
Damian S.
Damian S.
-
- 8
- Imie i nazwisko: ADAM
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
No to fakt, jak już ma się roślinkę to już potem trzeba dbać.
- Bunny
- 16
- Imie i nazwisko: Bartek Syczewski
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Maim zdaniem wiecej osób dłubie przy drzewkach niż pisze na forach. Fora są ok, bo sam zaczynałem od podglądania, ale aktywność (poza niektórymi przypadkami) to raczej domenta początkujących.
Szumi las, ma czas...
- Valheru
- 20
- Imie i nazwisko: Marcin S.
Cześć że Wszystkim miłośnikom BONSAi! Ja wciąż żyję, niestety moja przygoda z bonsai mocno się zatrzymała, patrząc na ostatnie moje posty , w 20014 roku (chociaż po prawdzie to jednak ciut wcześniej ). Tak więc fajnie, że te forum jeszcze żyje, mam jednak pewne podejrzenie, że ludzie którzy ze mnę w tamtych czasach "męczyli" drzewka pewnie już mocno w kierunku mistrzostwa się zapędzili :D
Marcin Sochacki pozdrawia Wszystkich
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Hej Marcinie. O dziwo nie wiele przybyło ludzi ale ci co konkretnie się tym interesowali nadal działają a i jest nas więcej. Niestety fora mocno kuleją bo wszystko przeniosło się raczej na szybkiego FB choć tam odnalezienie tematów sprzed pół roku jest udręką no i to co mnie osobiście boli nadal można trafić na grupy/strony fejsbukowe na których same bzdury się wypisuje
Moja kolekcja to aktualnie ponad 120szt i rośnie.
Moja kolekcja to aktualnie ponad 120szt i rośnie.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Heheh moja wspaniała żona nadal chce je doglądać
- Załączniki
-